Polecam
Zupa postna polecana w diecie św. Hildegardy. Idealnie nadaje się podczas stosowania postu, a także poza postem jako przyprawa do zup.
SPOSÓB UŻYCIA: wymieszać 25g gotowej zupy w 1 litrze letniej wody, doprowadzić do wrzenia. Gotować na małym ogniu przez około 5 minut i gotowe. Smacznego!
SKŁAD: wyciąg z drożdży, sól kamienna, skrobia*, warzywa* (marchew*, cebula*, seler*), olej słonecznikowy*, zioła* (koper włoski*, hyzop*, pietruszka*, estragon*, lubczyk*), przyprawy korzenne* (gałka muszkatołowa*, kurkuma*).
*produkty z upraw ekologicznych.
Produkt może zawierać gluten.
SPOSÓB UŻYCIA: wymieszać 25g gotowej zupy w 1 litrze letniej wody, doprowadzić do wrzenia. Gotować na małym ogniu przez około 5 minut i gotowe. Smacznego!
SKŁAD: wyciąg z drożdży, sól kamienna, skrobia*, warzywa* (marchew*, cebula*, seler*), olej słonecznikowy*, zioła* (koper włoski*, hyzop*, pietruszka*, estragon*, lubczyk*), przyprawy korzenne* (gałka muszkatołowa*, kurkuma*).
*produkty z upraw ekologicznych.
Produkt może zawierać gluten.

