Trochę gorzka ale można się przyzwyczaić.
Kozieradka i karczoch pomagają utrzymać właściwy poziom lipidów we krwi, a dodatkowo karczoch wpływa korzystnie na pracę wątroby.
Kozieradka wspiera metabolizm tłuszczów i cukrów.
Jasnota wspiera trawienie.
SPOSÓB UŻYCIA: 1 łyżkę stołową (ok. 10g) zalać szklanką wrzącej wody, przykryć i parzyć przez 15 minut. Przecedzić przez sitko.
Pić 1 szklankę dziennie.
SKŁAD: ziele karczocha (Herba Cynarae scolymi), kłącze perzu (Rhizoma Graminis), ziele mięty (Herba Menthae), owoc dzikiej róży (Fructus Rosae), ziele jasnoty (Herba Lamii), ziele uczepu (Herba Bidentis), ziele przelotu (Herba Anthyllis), ziele pięciornika kurzego (Herba Tormentillae), nasiona kozieradki (Semen Trigonellae).
Kozieradka wspiera metabolizm tłuszczów i cukrów.
Jasnota wspiera trawienie.
SPOSÓB UŻYCIA: 1 łyżkę stołową (ok. 10g) zalać szklanką wrzącej wody, przykryć i parzyć przez 15 minut. Przecedzić przez sitko.
Pić 1 szklankę dziennie.
SKŁAD: ziele karczocha (Herba Cynarae scolymi), kłącze perzu (Rhizoma Graminis), ziele mięty (Herba Menthae), owoc dzikiej róży (Fructus Rosae), ziele jasnoty (Herba Lamii), ziele uczepu (Herba Bidentis), ziele przelotu (Herba Anthyllis), ziele pięciornika kurzego (Herba Tormentillae), nasiona kozieradki (Semen Trigonellae).
Rozwiń opis