Super,działa!
Herbatka ziołowa polecana jest jako uzupełnienie codziennej diety w składniki, które wykazują wzmacniające działanie na układ odpornościowy oraz wykazuje właściwości antyoksydacyjne – chroni komórki organizmu przed działaniem wolnych rodników, a także wpływa na metabolizm węglowodanów, tłuszczów i białek.
Herbatka ziołowa nie jest środkiem leczniczym. W ostrych stanach chorobowych niezbędne jest leczenie farmakologiczne. W takich przypadkach herbatka ziołowa może mieć znakomite znaczenie uzupełniające.
SPOSÓB UŻYCIA: 3 łyżki stołowe (15g) zalać wrzątkiem (3 szklanki wody - 750ml) i trzymać pod przykryciem 15-30 minut. Przecedzić.
Pić lekko podgrzaną szklankę naparu przed każdym posiłkiem.
SKŁAD: kłącze pięciornika, ziele jemioły, ziele skrzypu, ziele taszka, ziele rdestu, kora kaliny koralowej, kwiat kasztanowca, liść borówki czernicy, liść brzozy.
Herbatka ziołowa nie jest środkiem leczniczym. W ostrych stanach chorobowych niezbędne jest leczenie farmakologiczne. W takich przypadkach herbatka ziołowa może mieć znakomite znaczenie uzupełniające.
SPOSÓB UŻYCIA: 3 łyżki stołowe (15g) zalać wrzątkiem (3 szklanki wody - 750ml) i trzymać pod przykryciem 15-30 minut. Przecedzić.
Pić lekko podgrzaną szklankę naparu przed każdym posiłkiem.
SKŁAD: kłącze pięciornika, ziele jemioły, ziele skrzypu, ziele taszka, ziele rdestu, kora kaliny koralowej, kwiat kasztanowca, liść borówki czernicy, liść brzozy.
Rozwiń opis