dobra
Herbatka ziołowa FITONBIOTYK - poprzednia nazwa: "Herbatka ziołowa Naturalny Antybiotyk".
Nawłoć i orzech włoski przyczyniają się do ochrony organizmu przed czynnikami zewnętrznymi.
Pokrzywa i czarny bez wspierają pracę układu odpornościowego.
Dodatkowo czarny bez, nawłoć i babka lancetowata posiadają właściwości antyutleniające, tzn. chronią komórki organizmu przed działaniem wolnych rodników.
Bez wspiera też funkcjonowanie układu oddechowego.
Liść poziomki wspiera prawidłowe funkcjonowanie układu pokarmowego, a krwawnik, skrzyp i pokrzywa wspomagają funkcję wydalniczą nerek.
SPOSÓB UŻYCIA: 1 łyżkę stołową (ok. 10g) suszu zalać szklanką (ok. 200ml) wrzątku, przykryć i naparzać przez około 15 minut.
Pić 1 szklankę dziennie. jedną saszetkę zalać szklanką (ok. 200ml) wrzącej wody i pozostawić pod przykryciem ok. 10 minut. Pić 2 do 3 szklanek dziennie.
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut zróżnicowanej diety.
Herbatka nie jest zalecana dla osób uczulonych na zawarte w niej składniki. Nie powinna być też spożywana przez kobiety w ciąży i karmiące piersią.
SKŁAD: ziele nawłoci (Herba Solidaginis), liść poziomki (Folium Fragariae), ziele krwawnika (Herba Millefolii), korzeń pokrzywy (Radix Urticae), liść orzecha włoskiego (Folium Juglandis), liść babki lancetowatej (Folium Plantaginis lanceolate), liść melisy (Folium Melissae), ziele skrzypu (Herba Equiseti), kwiat bzu czarnego (Flos Sambuci nigri), owoc maliny (Fructus Rubi idaei) (10%).
Nawłoć i orzech włoski przyczyniają się do ochrony organizmu przed czynnikami zewnętrznymi.
Pokrzywa i czarny bez wspierają pracę układu odpornościowego.
Dodatkowo czarny bez, nawłoć i babka lancetowata posiadają właściwości antyutleniające, tzn. chronią komórki organizmu przed działaniem wolnych rodników.
Bez wspiera też funkcjonowanie układu oddechowego.
Liść poziomki wspiera prawidłowe funkcjonowanie układu pokarmowego, a krwawnik, skrzyp i pokrzywa wspomagają funkcję wydalniczą nerek.
SPOSÓB UŻYCIA: 1 łyżkę stołową (ok. 10g) suszu zalać szklanką (ok. 200ml) wrzątku, przykryć i naparzać przez około 15 minut.
Pić 1 szklankę dziennie. jedną saszetkę zalać szklanką (ok. 200ml) wrzącej wody i pozostawić pod przykryciem ok. 10 minut. Pić 2 do 3 szklanek dziennie.
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut zróżnicowanej diety.
Herbatka nie jest zalecana dla osób uczulonych na zawarte w niej składniki. Nie powinna być też spożywana przez kobiety w ciąży i karmiące piersią.
SKŁAD: ziele nawłoci (Herba Solidaginis), liść poziomki (Folium Fragariae), ziele krwawnika (Herba Millefolii), korzeń pokrzywy (Radix Urticae), liść orzecha włoskiego (Folium Juglandis), liść babki lancetowatej (Folium Plantaginis lanceolate), liść melisy (Folium Melissae), ziele skrzypu (Herba Equiseti), kwiat bzu czarnego (Flos Sambuci nigri), owoc maliny (Fructus Rubi idaei) (10%).

