polecam
Kompozycja owoców z domieszką kwiatu hibiskusa i pomarańczy charakteryzuje się wspaniałymi walorami smakowo-zapachowymi.
Jak podaje literatura zielarska owoce zawarte w składzie mogą być doskonałym źródłem wielu cennych witamin dla naszego organizmu, kwasów organicznych, a także składników mineralnych.
SPOSÓB UŻYCIA: 1 saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 2 razy dziennie.
Przechowywać w suchym miejscu.
SKŁAD: owoc aronii*, głogu*, jabłka* po 30%, kwiat hibiskusa* i skórka pomarańczy* (w różnych proporcjach).
* produkt rolnictwa ekologicznego.
Jak podaje literatura zielarska owoce zawarte w składzie mogą być doskonałym źródłem wielu cennych witamin dla naszego organizmu, kwasów organicznych, a także składników mineralnych.
SPOSÓB UŻYCIA: 1 saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 2 razy dziennie.
Przechowywać w suchym miejscu.
SKŁAD: owoc aronii*, głogu*, jabłka* po 30%, kwiat hibiskusa* i skórka pomarańczy* (w różnych proporcjach).
* produkt rolnictwa ekologicznego.

