Wszystko super Polecam
WSKAZANIA:
- przy spadku odporności organizmu,
- przy osłabieniu mechanizmów obronnych,
- przy chorobach zakaźnych,
- przy infekcjach bakteryjnych i wirusowych,
- przy rekonwalescencji po wszelkich chorobach, szczególnie długotrwałych, zakaźnych, po wszelkiego typu operacjach.
SPOSÓB UŻYCIA: łyżkę zmielonej skórki dzikiej róży zaparzamy w szklance wrzątku przez 5 minut (pod przykryciem). Następnie należy odcedzić płyn.
Do smaku dodajemy sok malinowy, cytrynę.
Zmieloną skórkę róży można dodawać do jogurtów lub serków.
SKŁAD: skórka dzikiej róży 100%.
Kraj pochodzenia: Polska.
- przy spadku odporności organizmu,
- przy osłabieniu mechanizmów obronnych,
- przy chorobach zakaźnych,
- przy infekcjach bakteryjnych i wirusowych,
- przy rekonwalescencji po wszelkich chorobach, szczególnie długotrwałych, zakaźnych, po wszelkiego typu operacjach.
SPOSÓB UŻYCIA: łyżkę zmielonej skórki dzikiej róży zaparzamy w szklance wrzątku przez 5 minut (pod przykryciem). Następnie należy odcedzić płyn.
Do smaku dodajemy sok malinowy, cytrynę.
Zmieloną skórkę róży można dodawać do jogurtów lub serków.
SKŁAD: skórka dzikiej róży 100%.
Kraj pochodzenia: Polska.

