Bardzo dobre maslo!polecam!
Chrupella czyli krem orzechowo-czekoladowy to słodkie połączenie orzechów arachidowych, miodu i kakao. Chrupella jest chrupiąca i pyszna – to zaledwie kilka cech ściśle związanych z naszą apetyczną pastą orzechową. To wyjątkowy produkt, który łączy w sobie zalety masła orzechowego i kremu czekoladowego. Nasza Chrupella to również świetny zamiennik popularnych kremów czekoladowych dostępnych na sklepowych półkach.
Poznaj nowy wymiar smaku orzechowej pasty kanapkowej!
Nie możesz zdecydować się, czy wolisz masło orzechowe czy krem czekoladowy? Na szczęście mamy rozwiązanie tego problemu, a jest nim Chrupella! To wyjątkowa pasta orzechowa, której formuła opiera się wyłącznie na wysokiej jakości składnikach. Główną część produktu stanowi pasta z orzechów arachidowych prażonych. Wyrazistej bazie nieco słodyczy dodaje miód oraz kakao. Zwieńczeniem masła są chrupiące kawałki orzechów arachidowych. Pasta orzechowa jest doskonałym smarowidłem do kanapek, ale równie dobrze sprawdza się w roli dodatku do koktajli, ciast i deserów. To smaczny i zdrowy sposób na urozmaicenie swojej diety.
Składniki: orzechy arachidowe prażone mielone 67%, miód wielokwiatowy 20%, orzechy arachidowe prażone kostka 10%, kakao 3%
Produkowane w zakładzie gdzie przetwarzane są również inne orzechy i sezam. Nie zawiera oleju palmowego.
Zastosowanie:
- jako pasta do kanapek,
- dodatek do owsianki i płatków,
- dodatek do wypieków i deserów,
- dodatek do koktajli i naleśników.
Bartnik Mazowiecki to rodzinna pasieka położona w sercu Mazowsza. W obecnym kształcie nasza rodzinna pasieka "Bartnik Mazowiecki" to efekt pasji oraz wieloletniej pracy jej założyciela, czyli Edwarda Kalińskiego. Początkowo nasza pasieka prowadzona była hobbystycznie, lecz wraz z biegiem lat oraz nabywanym doświadczeniem praca przy pszczołach stała się naszym głównym zajęciem. Obecnie Bartnik Mazowiecki to pasieka licząca kilkaset rodzin pszczelich, którymi opiekuje się Edward Kaliński wraz z córką Justyną, która dla pszczelarstwa zrezygnowała z pracy w korporacji. Praca przy pszczołach oraz dostarczanie naszym Klientom prawdziwego, naturalnego miodu oraz zdrowego pyłku pszczelego sprawia nam mnóstwo radości! Obecnie śmiało możemy stwierdzić, że praca jest równocześnie naszą pasją.
Przechowywanie: Przechowywać szczelnie zamknięty w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu. Chronić przed działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu najlepiej spożyć w ciągu miesiąca.